DET HÄNDER PÅ SVENSKA I NURMIJÄRVI

INBETALNING AV MEDLEMSAVGIFTEN ÅR 2017

Om du inte ännu betalt medlemsavgiften för år 2017 så ber vi dig göra det snarast.

Mottagare:                Svenska föreningen i Nurmijärvi r.f.

Kontonummer:         FI72 4260 1420 0477 76 (Lammin Säästöpankki)

Summa:                    30,00

Meddelande:            familjens namn

E-post

Vill du hellre ha medlemsbrevet per e-post, meddela din e-post adress till Micaela Hagström-Koivusara, micbhag@gmail.com

Du får gärna ta med vänner och bekanta, som är intresserade av vår verksamhet.

De vackraste julsånger 1.12 kl. 18

Välkommen till vackra och stämningsfulla Nurmijärvi kyrka för att sjunga de vackraste julsångerna tillsammans.

En grupp sångare från kören Mystica uppträder för oss under ledning av Victoria Meerson. Hjärtligt välkommen!

Julkyrka 14.12 kl. 17:30

Vår traditionella tillställning tillsammans med Daghemmet Äppelgården ordnas i Klövskog kyrka. Föreningen bjuder på jultårta och glögg (samt saft). Daghemmet står för programmet. Hjärtligt välkommen!

Julpyssel 15.12 kl. 18-20

Den här gången pysslar vi te granar, tvätt ättika och "tändchips" för brasan.

Hjärtligt välkommen till  julpyssel-kväll i Vendlaskolan kl. 17.30-20.30. Eftersom utrymmet är begränsat, så anmäl dig vänligen till Micaela Hagström-Koivusara, endast de 20 första ryms med. (Tel. 044 5929162, e-post: micbhag@gmail.com)

Nu har föreningen tagit steget in i sociala medier och öppnat en egen Facebook sida. Du hittar oss på

Gå gärna in och gilla oss, här hittar du också information om våra evenemang.