Svenska Föreningen i Nurmijärvi r.f.

VERKSAMHETSPLAN 2017

Svenska Föreningen i Nurmijärvi r.f. är en opolitisk förening som arrangerar olika aktiviteter för den svensk- och tvåspråkiga befolkningen i Nurmijärvi kommun för att stöda familjer i deras barnfostran samt för att befrämja den svensk- och tvåspråkiga befolkningens kulturella liv i Nurmijärvi.

INFORMATION

Föreningens Internet sidor på adressen www.svenskaforeningeninurmijarvi.fi uppdateras regelbundet med aktuell information om föreningens verksamhet. På hemsidan finns även verksamhetsplanen, verksamhetsberättelsen och styrelsens kontakt uppgifter.

Vår öppna Facebook grupp används för att marknadsföra våra evenemang, och för att nå även icke-medlemmar. Sidan skapar också synlighet för föreningen och den är lätt att dela till större folkmängder.

Föreningen skickar ett infobrev till medlemmarna 3 – 5 gånger under årets lopp med aktuell information om kommande evenemang.

Föreningen annonserar i lokaltidningen Nurmijärven Uutiset, dock mer sällan eftersom priserna är höga. Vi utnyttjar deras elektroniska evenemangs-sida istället. Svenska dagen ska annonseras i tidningen för större synlighet och eftersom film-föreställningen är öppen för alla.

Nurmijärvi kommun har också en evenemangssida där vi försöker nå synlighet via våra evenemang.

EVENEMANG

Pizzakväll för Vendlaskolans forna elever

Besök till Fazer

Teaterbesök för vuxna (Humorlandskampen)