DET HÄNDER PÅ SVENSKA I NURMIJÄRVI

INBETALNING AV MEDLEMSAVGIFTEN ÅR 2021

Om du inte ännu betalt medlemsavgiften för år 2021 så ber vi dig göra det snarast.

Mottagare:                Svenska föreningen i Nurmijärvi r.f.

Kontonummer:         FI72 4260 1420 0477 76 (Lammin Säästöpankki)

Summa:                    30,00

Meddelande:            familjens namn

Sommarutflykt till Klovharun och Pellinge mån 26.7

Välkommen med oss till Borgå skärgård! Vi har bokat in ett besök till ön Klovharun, Tove Janssons sommarställe i 28 år. Gruppstorleken är max 10 personer, så vi har 2 olika avgångstider (11.30 och 13.15). Totalt 20 personer får alltså plats. Det blir även program i Pellinge före/efter Klovharun.

Mer information om utflykten i nästa medlemsbrev men du kan redan nu preliminärt boka din plats. Föreningen sponsrar utflykten delvis, mer information senare. Eventuellt blir det också en avstickare till Borgå.

Kontakta Micaela Hagström per epost: micbhag@gmail.com för att reservera plats.

Allsång på Tabor - nästa sommar ses vi 5.9.2021 på Taborberget!

Ändringar som sker efter utskicket av medlemsbrev, uppdaterar vi både på vår               hemsida och på Facebook.

www.svenskaforeningeninurmijarvi.fi

E-post

Vill du hellre ha medlemsbrevet per e-post, meddela din e-post adress till Micaela Hagström-Koivusara, micbhag@gmail.com

Du får gärna ta med vänner och bekanta, som är intresserade av vår verksamhet.

Nu har föreningen tagit steget in i sociala medier och öppnat en egen Facebook sida. Du hittar oss på

Gå gärna in och gilla oss, här hittar du också information om våra evenemang.

Vår verksamhet stöds av