DET HÄNDER PÅ SVENSKA I NURMIJÄRVI

Grillkväll tisdag 30.5 kl. 17-20

Den redan traditionella grillkvällen ordnas igen vid stranden av Sääksi. Det blir en fin kväll med trevligt sällskap, god mat och dryck, bastu och simning för den som vågar.

Adressen är Sääksin leirikeskus, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki. I samband med grillkvällen ordnar vi även bokbytarkväll, så missa inte chansen att få lite omväxling i bokhyllan.

Allsång på Tabor onsdag 14.6. kl 19 med Tomas Lundin

Vi fyller igen Taborberget med glada låtar tillsammans med Tomas Lundin. Passa på att pricka in datumet, så du inte missar evenemanget.

Adress: Taborbergets museiområde, Koulunkulmantie 34, 01940 Palojoki. Biljetterna släpps under mars månad via Lippupiste. Biljetter finns till salu även vid ingången. För gruppbokningar, kontakta micbhag@gmail.com

Sommarutflykt till Lovisa och Svartholm 17.6.

Vi har reserverat 20 platser på Lovisa Kapell utsökta sconesbrunch lördagen den 17.6. kl. 11. Efter maten åker vi med båt till Svartholm. Svartholm, som även kallas ”Lilla Sveaborg”, är en fästning från 1700-talet med mycket intressant att se och uppleva. Båten startar från hamnen kl. 14 och tillbaka från Svartholm kl. 17.30. Båtresan tar ca 30 minuter, så det blir 3 timmar tid att bekanta sig med holmen och fästningen.

Brunchen kostar 36 € / person och föreningen betalar 20 € av den. Båtresan är på egen bekostnad 24€ tur-retur. Anmälningar tas emot av Sari tel. 040 778 5912 senast 8.6. Vänligen meddela om deltar du både på brunchen och utflykten till Svartholm. Resorna till Lovisa står alla själv för, men fråga gärna om möjlighet att samåka.

INBETALNING AV MEDLEMSAVGIFTEN ÅR 2023

Om du inte ännu betalt medlemsavgiften för år 2023 så ber vi dig göra det snarast.

Mottagare:                Svenska föreningen i Nurmijärvi r.f.

Kontonummer:         FI72 4260 1420 0477 76 (Lammin Säästöpankki)

Summa:                    30,00

Meddelande:            familjens namn

 

Ändringar som sker efter utskicket av medlemsbrev, uppdaterar vi både på vår hemsida och på Facebook. 

www.svenskaforeningeninurmijarvi.fi     


E-post
Vill du hellre ha medlemsbrevet per e-post, meddela din e-post adress till Micaela Hagström-Koivusara, micbhag@gmail.com

 Du får gärna ta med vänner och bekanta, som är intresserade av vår verksamhet.

 

 Du hittar oss på

https://www.facebook.com/groups/svenskaforeningeninurmijarvi/

Gå gärna in och gilla oss, här hittar du också information om våra evenemang.

 

Vår verksamhet stöds av

 

Svenska föreningen i Nurmijärvi