MEDLEMSBREV NR. 1/2021
Nurmijärvi 6.5.2021

Hej bästa medlem!

Vilket år vi har haft hittills igen och tyvärr har år 2021 fortsatt i samma tecken som vi avslutade 2020, det konstiga året. Men vi går mot ljusare tider och har många roliga evenemang att se fram emot. Vi följer förstås aktuella anvisningar angående sammankomster och övriga evenemang och informerar om eventuella förändringar.

Årsmöte hade vi 17.3 och vi fortsätter med samma glada gäng, med undantag av en “ny-gammal” ordförande.

Styrelsen 2021:

Ordförande        Nina Wagner-Nyman

Vice ordförande    Ira Polvinen

Sekreterare och
webbansvarig        Micaela Hagström-Koivusara

Kassör            Pia Ohralahti

Medlem        Sari-Pilvikki Kähkönen

Siv Jansson

Kati Krug

Medlemsavgiften fastställdes till 30€/familj.
INBETALNING AV MEDLEMSAVGIFTEN ÅR 2021

Mottagare:                Svenska föreningen i Nurmijärvi r.f.

Kontonummer:         FI72 4260 1420 0477 76 (Lammin Säästöpankki)

Summa:                    30,00

Meddelande:            familjens namn

DET HÄNDER PÅ SVENSKA I NURMIJÄRVI

Sommarutflykt till Klovharun och Pellinge mån 26.7
Välkommen med oss till Borgå skärgård! Vi har bokat in ett besök till ön Klovharun, Tove Janssons sommarställe i 28 år. Gruppstorleken är max 10 personer, så vi har 2 olika avgångstider (11.30 och 13.15). Totalt 20 personer får alltså plats. Det blir även program i Pellinge före/efter Klovharun. Mer information om utflykten i nästa medlemsbrev men du kan redan nu preliminärt boka din plats. Föreningen sponsrar utflykten delvis, mer information senare. Eventuellt blir det också en avstickare till Borgå.
Kontakta Micaela per epost: micbhag@gmail.com

Allsång på Tabor söndagen 5.9 kl. 15 med Thomas Lundin
En fartfylld och rolig sensommarkväll där Thomas & Calle sjunger med och för publiken! I allsångshäftet finns Eurovisionsschlager, Svensktoppar och 60-talsrock och förstås också alla somriga klassiker.

Mellan allsången bjuder artisterna på solosånger i samma glada medryckande stil! Allsång - när sommaren är som bäst!  Kom med och sjung!

Läktaren har tak, så ett eventuellt regn kommer inte att störa kvällen.

Vi säljer kaffe och grillkorv samt lotter både före evenemanget och under pausen.

Biljettförsäljning på www.lippu.fi

Grillkväll måndagen den 23.8. kl. 17
Den redan traditionella grillkvällen ordnas igen vid stranden av Sääksi. Det blir en fin kväll med trevligt sällskap, god mat och dryck, bastu och simning för den som vågar. Bokbytare välkomna också
Adressen är Sääksin leirikeskus, Sääksjärventie 144, 05200 Rajamäki.

Tidtabellen är:
17-18 paddla med kajak
17-19 bastun varm
18-20 grillen varm samt gemensamma lekar, tävlingar mm.

Gå gärna in och gilla oss, här hittar du också information om våra evenemang.

Du får gärna ta med vänner och bekanta, som är intresserade av vår verksamhet.

Ändringar som sker efter utskicket av medlemsbrev, uppdaterar vi både på vår hemsida www.svenskaforeningeninurmijarvi.fi och på Facebook.

Vi ses!